Rüyada yüksek yerde yatmak

Rüyada yüksek yerde yatmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde yatmak gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde yatmak tazeleneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde yatmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işarettir.

Rüyada dar yerde yatmak yardımın alınacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada bir yerde yatmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada kuru yerde yatmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yatmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments