Rüyada yüksek yerde uyumak

Rüyada yüksek yerde uyumak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, işlerinden feragat edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde uyumak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde uyumak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde uyumak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka bir yerde uyumak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir yerde uyumak işinde herkesten bir adım önde olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulur.

Rüyada başka yerde uyumak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, işinde ustalaşacağına tabir olunur.

Rüyada yerde uyumak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerde uyumak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments