Rüyada balığı karada görmek

Rüyada balığı karada görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bol muhabbette olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, kazançlı çıkacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada balığı karada gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada balığı karada görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yunus balığını karada görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karada balık görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Rüyada karada yürüyen balık görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karada canlı balık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada karadenize gitmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karada kayığa binmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments