Rüyada yoğurtlu patates görmek

Rüyada yoğurtlu patates görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, duaların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada yoğurtlu patates gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu patates yemek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurtlu patates görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması yemek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yoğurt ikram etmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Rüyada yoğurt çorbası görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bakkaldan yoğurt almak üst üste birçok sorun yaşanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments