Rüyada yoğurdun suyunu içmek

Rüyada yoğurdun suyunu içmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada yoğurdun suyunu içmek gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada yoğurt suyu içmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada yoğurdun suyunu içmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yoğurt çorbası içmek büyük başarılar kazanılacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada yoğurt içmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt suyu görmek önemli yerlere geleceğine, işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm suyu içmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada sabunlu su içmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments