Rüyada yırtık yatak görmek

Rüyada yırtık yatak görmek hayırlı işlerde yer alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, mal ve para kazanılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada yırtık yatak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yırtık yatak görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık fanila görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Rüyada yırtık elbise dikmek duygularının karşılık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek ayıplı yolara sapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işarettir.

Rüyada yırtık pijama görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işarettir.

Rüyada yırtık para saymak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yırtık para görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments