Rüyada yıldız şeklini görmek

Rüyada yıldız şeklini görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, işlerinin gerileyeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız şeklini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada yıldız şeklini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yıldız şekli görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç şeklini değiştirmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada göz şeklinde yara görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada insan şeklinde yılan görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç şeklinin değiştiğini görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments