Rüyada yılanı eliyle tutmak

Rüyada yılanı eliyle tutmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işlerin bozulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, arzularının yerine geleceğine, ticarette yol katedeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı eliyle tutmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Rüyada eliyle yılan tutmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı eliyle tutmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak oğlu evli ise boşanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuşu eliyle tutmak hayatının alt üst olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada balığı eliyle tutmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments