Rüyada yılanı elinden kaçırmak

Rüyada yılanı elinden kaçırmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, başının derde gireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak o kimselerden menfaat göreceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada elinden balık kaçırmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bunalıma gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden yılan çıktığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments