Rüyada yılan ve kaplan görmek

Rüyada yılan ve kaplan görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Rüyada yılan ve kaplan gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada yılan ve kaplan görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla boğuşmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplandan kaçmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek iyi şartlara kavuşacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla dövüşmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan yaralamak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada kaplanla oyun oynamak herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyamda bi kaplan bana saldirmak istiyodu yanimda bir asker vardı ve ben bir ağacım tepesindeydim kaplan altimda durmuş ağzını açmıştı düşsem ağzına düşücem ve beni yicekti sonra ben allah bana yardım eder diye icimden gecirdim o kaplan yilana benzeyen bir kadına dönüştü çıplak ve yilana benzeyen sonra ben bütün gücünle o kadini ittim ve kadın düşüp ölü gözleri acil bir şeklilde çıplak öldü sonra ben yoksa katilmi oldum diye korkmaya başladın sonra dedimki içimden ama ben onu öldürmeseydin o ben-i öldürcekti askerleride korumuş oldum kadindanda kan geliyodu