Rüyada bakkala borç yapmak

Rüyada bakkala borç yapmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kişinin içinin daralacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada bakkala borç yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Rüyada borç yapmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işarettir.

Rüyada bakkala borç yapmak daha geniş rızık elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birisine borç vermek umutların biteceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada borcun olduğu kişiyi görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa borç para vermek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada borç dağıtmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, batıl amele işarettir.

Rüyada birine borç ödemek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden borç istemek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments