Rüyada yıkılan evden çıkmak

Rüyada yıkılan evden çıkmak canını sıkılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, başarılarının tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan evden çıkmak gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada yıkılan evden çıkmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Rüyada depremde yıkılan ev görmek kazancının eksileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada evi yıkıp yeniden yapmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan evleri görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments