Rüyada yıkanmış tül perde görmek

Rüyada yıkanmış tül perde görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, batıl amele rivayet eder.

Rüyada yıkanmış tül perde gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tül perde ütülemek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet eder.

Rüyada tül perde katlamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Rüyada mavi tül perde görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı tül perde görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli tül perde görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tül perde takmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments