Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada çok çamaşır katlamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı katlamak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada renkli çamaşır katlamak sevinçli ve güzel bir haber almaya, yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak ona mutluluk getireceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katlamak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çok yorulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments