Rüyada bakır tepsi görmek

Rüyada bakır tepsi görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, önün açılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakır tepsi gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada bakır tepsi almak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Rüyada bakır tepsi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır tepsi yıkamak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, her geçen gün sorunların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır tepsi çalmak tüm dileklerin tutacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır saat görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalaylı bakır görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır satmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada bakır semaver görmek kime danışacağını bilemez olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments