Rüyada yeşillik bir alan görmek

Rüyada yeşillik bir alan görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, hayırlı yollara gireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada yeşillik bir alan gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Rüyada yeşil bi alan görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik bir alan görmek yeni siparişler alacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alanda oturmak yeni bir çevre edinileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda gezmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil alanı sulamak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil alanda gezmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments