Rüyada yeşil bi alan görmek

Rüyada yeşil bi alan görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bi alan gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada yeşil bir alanda yürümek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koşmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil düz alan görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, sağlık sorunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada yeşillik alan görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alan ve deniz görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil alanda yürümek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil alan görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments