Rüyada yeşil tesbih hediye almak

Rüyada yeşil tesbih hediye almak elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yeni mallara kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak güzel evlatlar yetiştireceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına inanılır.

Rüyada hediye tesbih almak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih hediye almak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada tesbih hediye vermek hayırlı haberler getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak zorlukların ve çilelerin azalacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret etmektedir.

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek hakkını alacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih hediye etmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments