Rüyada taşlı küpe almak

Rüyada taşlı küpe almak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, şükrederek yaşayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, eldeki imkanların giderek azalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada taşlı küpe almak gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalettir.

Rüyada altın taşlı küpe görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada mor taşlı küpe görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı küpe bulmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek elde edilen nasibin artacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı küpe görmek islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments