Rüyada yeşil şişeden su içmek

Rüyada yeşil şişeden su içmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Rüyada yeşil şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil şişeden su içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada şişeyle su içmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Rüyada cam şişeden su içmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Rüyada şişe su içmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada pet şişede su içmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işarettir.

Rüyada su şişesinden su içmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada şişede su içmek iyi hissedileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments