Rüyada bakır dövmek

Rüyada bakır dövmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada bakır dövmek gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Rüyada bakır dövmek kendi işini kurmak için adım atacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve bakır görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bakır küpe görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada bakır madeni görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bakır süs eşyası görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalettir.

Rüyada bakır para görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakır cezve almak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada işlenmiş bakır görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, düşman malından yemeye işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments