Rüyada yeşil ot kesmek

Rüyada yeşil ot kesmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, şeytana uyacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil ot kesmek gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Rüyada yeşil ot kesmek ekmeğin kesileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ot kesmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ot kesmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot yemek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil ot almak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ot yemek görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, batıl amele yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments