Rüyada yeşil hurma ağacı görmek

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil hurma ağacı gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek zorluğa düşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan hurma toplamak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işarettir.

Rüyada ağaçtan hurma koparmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada hurma ağacına çıkmak kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada hurma ağacı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada hurma ağacı ekmek helal rızık yiyeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine tabir olunur.

Rüyada cennet hurması ağacı görmek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments