Rüyada yeşil eşarp almak

Rüyada yeşil eşarp almak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil eşarp almak gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil eşarp takmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarplı kadın görmek çok iyi işler ortaya konacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp almak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil eşarp bağlamak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil beyaz eşarp görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp hediye etmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments