Rüyada yeşil erik ağacı görmek

Rüyada yeşil erik ağacı görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, güzel günler görüleceğine, canlanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, işinin ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil erik ağacı gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada yeşil erik ağacına çıkmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak zahmetinin çoğalacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta yeşil erik görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments