Rüyada bahçeyle uğraşmak

Rüyada bahçeyle uğraşmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada bahçeyle uğraşmak uygulayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalettir.

Rüyada telefonla uğraşmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada kakayla uğraşmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tarımla uğraşmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Rüyada ölümle uğraşmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle uğraşmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments