Rüyada bahçeyi temizlemek

Rüyada bahçeyi temizlemek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ev sahibi olacağına, makamının sarsılmayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine alamet eder.

Rüyada bahçeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Rüyada bahçeyi temizlemek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini temizlemek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçedeki otları temizlemek başarıya ulaşacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine tabir olunur.

Rüyada okul bahçesi temizlemek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe temizlemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun bahçesi görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin bahçesinde kedi görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil biber bahçesi görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments