Rüyada yeşil bir alan görmek

Rüyada yeşil bir alan görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir alan gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Rüyada yeşil alanda olmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alan ve su görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik alanda yürümek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil alanda oturmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil alanda gezmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, onlar için çabalayacağına inanılır.

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alan görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil düz alan görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments