Rüyada bahçeye fidan dikmek

Rüyada bahçeye fidan dikmek iyi bir kariyer edineceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye fidan dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bahçeye fidan dikmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek fidanı dikmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada domates fidan dikmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada biber fidanı dikmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine inanılır.

Rüyada tütün fidanı dikmek güzel bir hayat geçireceğine, sorununu kolayca çözeceğine işaret eder.

Rüyada hurma fidanı dikmek ticaretinin gelişeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak bol para kazanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments