Rüyada yeşil bezelye ayıklamak

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok üzüntü duyulacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak çok daha mutlu olunacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bezelye ayıklamak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada yeşil bezelye yemek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Rüyada yeşil bezelye görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Rüyada bezelye almak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye bahçesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bezelye yemek görmek işinde ustalaşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments