Rüyada yeşil atlet görmek

Rüyada yeşil atlet görmek ilim irfan öğreneceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, güzelliklerle dolacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil atlet gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada yeşil atlet giymek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil atlet görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet vermek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada atlet görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı atlet giymek kendini yiyip bitireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz atlet giymek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet yıkamak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın atleti giymek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments