Rüyada atlet görmek

Rüyada atlet görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, özlemelerin son bulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada atlet gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada atletle gezmek işlerinin düzeleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak onlarla dayanışma içinde olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet asmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlet vermek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada atletli birini görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada yeni atlet görmek mali sorunlarının çözüleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada atlet giydirmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Rüyada yarım atlet görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments