Rüyada yerleri kazmak

Rüyada yerleri kazmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yerleri kazmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Rüyada ev yeri kazmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada define yeri kazmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri kazmak heveslerin söneceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yer kazdığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerleri kazmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bir yer kazmak problemlerin çözüme kavuşacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments