Rüyada yerin dibini görmek

Rüyada yerin dibini görmek parasının ve malının çoğalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yerin dibini gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada yerin dibine batmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yerin dibini görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerin dibine düşmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerin dibine girmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibine inmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek isteklerinize kavuşacağınıza, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada tencere dibi görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğin dibini yemek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, başarılarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments