Rüyada yerin dibine girmek

Rüyada yerin dibine girmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerin dibine girmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Rüyada yerin dibine girmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerin dibini görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada yerin dibine inmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada yerin dibine batmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yerin dibine düşmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dinine bağlı kalacağına delalet eder.

Rüyada yer yarılıp içine girmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments