Rüyada tencere dibi görmek

Rüyada tencere dibi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayatının düzene gireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada tencere dibi gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere dibi görmek çok güzel günler geçirileceğine, borçlarının biteceğine yorulur.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere dibini kazımak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tencerenin dibi tutmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada tencere dibini yemek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini yemek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments