Rüyada yerden gül almak

Rüyada yerden gül almak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, ümitsizliğe rivayet etmektedir.

Rüyada yerden gül almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada yerde kırmızı gül görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine inanılır.

Rüyada yerden gül toplamak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada yerden gül almak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül dikmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz gül hediye almak yüksek makamlara geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızdan kırmızı gül almak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini gülerken görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulur.

Rüyada gül goncası görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments