Rüyada yerde zeytin görmek

Rüyada yerde zeytin görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yerde zeytin gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada yerde zeytin görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zorlukları atlatacağına alamet eder.

Rüyada yerden zeytin toplamak kazaya ve belaya yakın olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin toplamaya gitmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada çürük zeytin yemek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin dilmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işarettir.

Rüyada zeytin ve hurma görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin koparmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments