Rüyada misafirlere sofra kurmak

Rüyada misafirlere sofra kurmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet eder.

Rüyada misafirlere sofra kurmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Rüyada misafirlere sofra kurmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada misafire sofra kurmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftar sofrası kurmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada yere sofra kurmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada büyük sofra kurmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada sofralar kurmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yüzlerin asılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments