Rüyada yeniden nikahlanmak

Rüyada yeniden nikahlanmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada yeniden nikahlanmak gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada eşiyle yeniden nikahlanmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeniden nikahlanmak işinde verimsiz olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yeniden nikah kıymak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalettir.

Rüyada birinin ölüp yeniden dirildiğini görmek büyük bir ihanete uğranacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada evini yeniden yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin yeniden öldüğünü görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek ömrünün de uzun olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments