Rüyada yeni siyah etek giymek

Rüyada yeni siyah etek giymek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada yeni siyah etek giymek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir etek giymek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeni etek giymek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada siyah uzun etek giymek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah mini etek giymek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek kazancın sürekli artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah etek giymek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments