Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendine çeki düzen vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek sıhhat ve huzur bulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş buzağ görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek emzirmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş oğlak görmek çaresiz durumlarda kalacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş erkek torun görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebek sevmek hastalıklarının iyileşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına inanılır.

Rüyada kucağında yeni doğmuş bebek görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments