Rüyada yeni bir ev satın almak

Rüyada yeni bir ev satın almak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işarettir.

Rüyada yeni bir ev satın almak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada yeni bir ev satın almak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Rüyada yeni ev satın almak ortağından ayrılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işarettir.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni çorap satın almak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni elbiseler satın almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine inanılır.

Rüyada yeni eşyalar satın almak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments