Rüyada yengeyle evlenmek

Rüyada yengeyle evlenmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yengeyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Rüyada yengeyle evlenmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengesiyle evlenmek sevdiği insana kavuşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yen bir işe girmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada yengeyi hasta görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ölen yengeyi görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yengesini dövmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada hande yener görmek alım zorluğu yaşamayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yenge ve dayı görmek işten yana şansının açık olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments