Rüyada yemyeşil alan görmek

Rüyada yemyeşil alan görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil alan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada yemyeşil alan görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zararını tamamen kapatacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil su görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil ova görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yemyeşil nehir görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulur.

Rüyada yemyeşil bir yer görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments