Rüyada kedi yavrularını sevmek

Rüyada kedi yavrularını sevmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrularını sevmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek günahlarının affedileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yavru kedi sevmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kedi yavruları sevmek suçlamalardan aklanılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işaret eder.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi sevmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi sevmek aile huzurunuzun bozulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusunu sevmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments