Rüyada yatakda yatmak

Rüyada yatakda yatmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakda yatmak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada ölü biriyle aynı yatakta yatmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta erkekle yatmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta yatmak evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Rüyada yatağa ters yatmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yatakta hasta yatmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yatağına yatmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments