Rüyada yatak yün görmek

Rüyada yatak yün görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yün gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yünlü yatak görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yün yatak görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kimseyle konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada yünden yatak yapmak içinin kıpır kıpır olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yün yatak taşımak üzüntülerin son bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Rüyada yün yatakta yatmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yün yatak almak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Rüyada yün yatak yorgan görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Rüyada yün yatak yıkamak duymadığı sözleri duyacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments