Rüyada yatağa sıçmak

Rüyada yatağa sıçmak ilim irfan öğreneceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa sıçmak gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada yatağına sıçmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa sıçmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayırlı kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada çok sıçmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada halıya sıçmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta sıçmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada koltuğa sıçmak parasının azalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evine sıçmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada üstüne sıçmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments