Rüyada çok sıçmak

Rüyada çok sıçmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, manevi mutluluğu tadacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sıçmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada altına sıçmak kişinin her türlü zenginliğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kurt sıçmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalettir.

Rüyada alta sıçmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine sıçmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürürken sıçmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada evin ortasına sıçmak hayatındaki rahatlığın artacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinin evine sıçmak karın artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sıçmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments